Nejnovější recenze ze sekce Jezdecké rukavice
- Pohodné, funkční
Objednávat větší velikost, látka je tlustší a tím pádem jsou rukavice těsnější. Zimní rukavice by mohly mít delší část na zápěstí, takto končí téměř hned pod dlaní a může zafukovat do rukávů. Jinak jsou ale opravdu teplé, cit v rukou nějaký zůstane, do mrazu ideální.
HKM rukavice Fleece černá
Přidáno: 3. ledna 2023
(naposledy upraveno 3. ledna 2023)
Zakoupeno v Jezdecké potřeby Viktorie
- Rukavice jsou v prstech dost dlouhé ale opravdu moc úzké a to mám úzké prsty.
- Skvělé
Roeckl Rukavice Gripp černé
Přidáno: 20. prosince 2022
(naposledy upraveno 20. prosince 2022)
Zakoupeno v Equiservis spol. s r.o.
Jsou trvanlivé, otěže nekloužou, rukavice dobře sedí.
ELT Rukavice Snow zimní černé
Přidáno: 8. prosince 2022
(naposledy upraveno 8. prosince 2022)
Zakoupeno v HORSIMO
Dárek vnučce,spokojenost.
Kupuji si už druhé, jsou super, nepromrzají mi prsty.
- Je v nich velmi teplo a jsou nepromokavé
- Z venku mají jiný materiál než jsem čekala
Rukavice jsou velmi pohodlné a je v nich teplo. Překvapil mě zevnějšek rukavic, který samozřejmě neubírá rukavicim celkový dojem.
rukavice jsou ok, ale nesmějí nasát vlhkost - to pak telefon nezvednete ani náhodou :)
nicméně já má tenhle typ rukavic na ježdění ráda a za ty peníze jsou nejlepší :)
v hale jsou super
- dobrá kvalita
Jak jsem již psala, jedná se o lajdácky ušitý výrobek, který než odešlete jste měli zkontrolovat. Tenhle pár rukavic je nepoužitelný. Následná reklamace - s odesíláním zpět je otravný proces. Doufala jsem , že nic takového nebudu muset řešit u renomovaného obchodu, jako je EQS, proto jsem nakupovali právě zde. Je to zklamání.
- Rukavice jsem pořídila s předstihem jako vánoční dárek pro dceru, takže praktické využití zatím hodnotit nebudu. Dle provedení, ale soudím, že dcera bude spokojená, rukavice jsou velmi pěkné, zateplené, myslím že svůj účel budou plnit dobře. Velikost odpovídá.
super sedí a jsou příjemné ,zároveň odolné
mám je krátce, ale vypadají dobře, velikost odpovídá
Lehké letní rukavice, svrchní strana prodyšná, spodní chrání dlaň a prsty. Nezvyklé je zapínání zespodu. Snesla by se větší velikost.
- Dají se použít i na normální práci na zahradě
- špatně odhadnutá velikost, nutná výměna
- měkké
- pevný materiál
- vhodné i na zimu
- jemná manipulace
- lze ovládat display
- mně osobně širší přes dlaň
- nejspíš ne nejlepší volba na léto
zatím nepoužíváno dlouhodobě
doufám, že vydrží déle než půl roku
Doporucuji na jaro a podzim bez deste :)
Oteze nekliouzou
Pupiky jsou trvanlive a neodpadavaji
Nebrani prstum v pohybu
Nesnizuji cit v prstech, oteze se drzi lehce
- Kvalitně zpracovaný produkt, funkční přesně podle popisu, naprostá spokojenost
Zobrazuji 41 - 60 ze 191 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...10 Další »